Ilo työpaikalle!

Olipa kerran ilo. Se asui yrityksessä, se asui ihmisissä.

Jokaisena päivänä kun yrityksessä oli iloa, työtä tekevien ihmisten askeleet tuntuivat kevyemmiltä, työpäivät sujuivat hyvin, kaikilla oli mukavaa, työstä jopa nautittiin.

Kunnes eräänä päivänä kuvaan astuivat leikkaukset, talouskriisi, YT-neuvottelut, stressi ja ahdinko. Työtä tekevien suupielet kääntyivät alaspäin, mielet synkkenivät. Ilolle ei ollut enää tilaa, koska ilon paikan veivät stressi ja kiire.

Silloin ilo päätti lunastaa paikkansa takaisin, niin paljon hän välitti yrityksen hymyilevistä ja hyväntuulisista ihmisistä. Ilo päätti potkaista kiireen ja stressin pihalle yrityksestä. Ilo veti jalkaansa DraamaSaappaan, joka potkaisi kiireen ja stressin, alakulon ja mahahaavan niin kauas kuin pippuri kasvoi!

Lopulta yrityksen väki ymmärsi ilon tärkeyden. Ymmärrettiin puhtaan leikin, pysähtymisen, nauramisen voima. Ymmärrettiin se, että ilman iloa, mitään ei synny, mikään ei tunnu hyvältä

– ei työnteko, ei kahvitauotkaan.

 

ILOA! naurua, leikkimistä, heittäytymistä, pelleillyä.

Ei sitä, että otetaan naamalle erilaisia ilmeitä ja yritetään olla hauskoja.

Ei sitä, että leikitään piirileikkejä ja lauletaan ryhmälauluja.

Vaan todellista työpaikalla virkistymistä, rentoutumista, kiireen hetkellistä unohtamista!

 

DraamaSaappaan

ILO TYÖPAIKALLE! – työpaja on tilattavissa työpaikallenne!

DraamaSaapas haluaa auttaa iloa pitämään stressin ja kiireen poissa. Työpaja sisältää draamallisia menetelmiä, leikkiä ja ilon esiin houkuttelua. Aikuisen oikeus leikkiin on olemassa siinä missä lastenkin, ja iloa voi kokea työporukalla muuallakin kuin pikkujoulujen pikkutunneilla!

DraamaSaapas jalkaan ja kokemaan yhteinen ilo työkavereiden kanssa!

Työpajan kesto 2h.

Työpajan hinta 600€ (sis. ALV), ja matkakulut.

Sadutus

Sadutus on menetelmä jossa jokainen kuulee ja tulee kuulluksi!

Sadutus toimii erityisesti lapsiryhmille, mutta oikeus kuulluksi tulemiseen ja satuihin on yhtälailla nuorilla ja aikuisillakin. Sadutus sopii myös vanhuksille.

Sadutukseslla kuunnellaan lasta, nuorta tai aikuista. Sadutus antaa läheisyyden ja turvallisuuden tunteen tässä ja nyt. Sadutus kutsuu puhumaan, kohtaamaan.

Sadut syntyvät tässä ja nyt, yhdessä.

 

DraamaSaappaan sadutus-työpajan kesto, ryhmästä riippuen n. 1,5-2 h.

Työpajan kesto 300€.