Pienryhmille

Pienen ryhmän (10-20 hlöä) luovuusvalmennus on toimintaa joka sopii esim. työpaikalle, nuorisoryhmille, kouluihin, tai vaikka ystäväporukalle!

Luovuusvalmennuksessa työstentelemme joko yksittäisen työpajan ajan, tai pitempiaikaisesti.

Aiheet työstentelyyn nousevat usein ryhmän sisältä. Lähdemme siis työskentemään luovin menetelmin ryhmän toivomista aiheista käsin.

Valmiita aiheita ovat esim. tunnetaidot, itsensä ilmaisu, oma VoimaSydän-harjoite, unelmatyöskentely, tai vaikka oman suvun historia.

Luovuus on taito joka on jokaisella, niin lapsilla kuin aikuisillakin - vanhuuteemme saakka.

Luovaa toimintaa voi olla esim. kuvataide, valokuvaus, videot, draama, kirjoitus, musiikki.

 

Luovuusvalmennus toimii todella hyvin esim. työpaikan tyhy-päivissä!

 

Pienryhmän luovuusvalmennuksen hintaan vaikuttaa esim. ryhmän koko, materiaalit, tilaisuuden kesto ja luonne. Räätälöidään teille sopiva paketti! Ota rohkeasti yhteyttä ja pyydä tarjous!

Yksilövalmennus

Tarjoan luovuusvalmennusta myös yksilövalmennuksena.

Luovuusvalmennus on mahdollista tilata kertaluontoisena, tai esim. kolmen valmennustuokion sarjana. Valmennukseen kuuluu työkirja, jota täytät valmennuksen ohessa.

Yksilövalmennus voi olla hyvä vaihtoehto juuri sinulle, joka ehkä kaipaat lisää luovuutta arkeesi, haluat löytää avaimia omaan innostumiseesi, haluat vastauksia ja oivalluksia sisimmästäsi.

Valmennan sinua löytämään menetelmiä ja työkaluja arkeesi, tarjoan vinkkejä ja ehdotuksia omaan luovuustyöskentelyysi. Annan tehtäviä ja kysymyksiä, joiden avulla saat vastauksia ja oivalluksia. Intuitio-työskentely on avainsana, luovan toiminnan ohella!

 

Yksilövalmennuksen hintaan vaikuttaa tarvittavat materiaalit ja valmennuksen kesto. Minimihinta on 60 €/ h.

 

Yksilövalmennus on loistava lahja-idea esim. ystävälle!